Yhteishaun tulosten selvittyä

Miten kävi?

14.6.- 20.6. saat tietää oletko päässyt ensimmäiseen vai toiseen vai jne. valitsemaasi opiskelupaikkaan. Yksi ihminen /yksi opiskelupaikka.

Ammatillisiin pyrkineille tulee postitse kaikki tieto asuntolainfojen kera.
Lukioon yrittäneillekin tulevat tiedot kirjeitse. Karjaan lukioon päässeille tulee hyväksymistiedon mukana myös lista tarvittavista kirjoista.

Kun sinut on valittu opiskelijaksi, VARMISTA suostumuksesi ! tai joku MUU VIE paikkasi ! Ohjeet tähän tulevat valintakirjeen mukana. Myös alkuperäistä todistusta tarvitaan. POIKKEUS: Karjaan lukio, todistuksenne ovat jo siellä

JOS ET TULE VALITUKSI 
¤ 22.5.-24.7.2018 voit hakea Valmaan. Valma on ammatilliseen peruskoulutukseen ohjaavaa ja valmistavaa koulutusta. Siellä voit mm. parantaa opiskelu- ja elämäntaitojasi, tutustua työelämään, parantaa tiedonhankintataitojasi. Lähin www.luksia.fi eli Lohjalla.

¤ Voit myös hakea Kymppiluokalle 22.5.-24.7.  Kaikki hakijat haastatellaan ke 1.8.2018. Lisätietoja: http://www.yhteiskoulu.fi/kymppiluokalla-opiskelu/

¤ Samalla aikavälillä voit myös hakea MAAHANMUUTTAJIEN valmistaviin koulutuksiin.
www.kansanopisto.fi -> tarkastele tätäkin mahdollisuutta, kansanopistoilla on omat hakuajat ja pääsyvaatimukset. Vieraile siis kansanopistojen omilla sivuilla.

2018 alkaen ammatilliseen koulutukseen voi hakeutua myös jatkuvan haun kautta, joustavasti ympäri vuoden. Oppilaitokset päättävät itse tarkemmista hakuajoista, hakumenettelyistä ja valintaperusteista.

Tietoa koulutustarjonnasta ja hakuajoista löydät Opintopolusta tai/ JA oppilaitoksen OMILTA verkkosivuilta.

OPINTOPOLUN HAKUNEUVONTA
p. 029 533 1010
ti-to 9.30- 13.00
neuvonta@opintopolku.fi

JOS HALUAT VAIHTAA oppilaitostasi/alaa, varmista ENSIN, että haluamassasi paikassa ON TILAA. Peru yhteishaussa saamasi paikka VASTA varmistuksen jälkeen!

Opo on koululla keskiviikkona 20.6. klo 12-16 ja torstaina 21.6.2018 klo 10-16.
TEKSTIVIESTIN VOIT JÄTTÄÄ MILLOIN VAIN !
p. työ 044-7446677,  oma sähköposti: hanneleosterlund@gmail.com