Yhteishaun tuloksen tultua

Miten kävi ?

 13.6.2019 alkaen saat tietää oletko päässyt ensimmäiseen vai toiseen vai jne. valitsemaasi opiskelupaikkaan. –  Yksi ihminen/ yksi opiskelupaikka. Tulokset ja muu info tulevat antamaasi s-postiin.

Kun sinut on valittu opiskelijaksi, VARMISTA suostumuksesi viimeistään 27.6.2019  tai joku muu VIE paikkasi. Ohjeet tähän tulevat samanaikaisesti tuloksien kanssa.

JOS ET TULE VALITUKSI

Voit hakea Opintopolussa esimerkiksi perusopetuksen lisäopetukseen, 10:lle, lähin Karjaalla. Siellä voit parantaa niin opiskelu- kuin elämäntaitojasi.

Hakuaika 21.5.-23.7.2019

Sama hakuaika on ammatilliseen koulutukseen valmentavaan koulutukseen, VALMAan , maahanmuuttajille ja muille vieraskielisille tarkoitettuun lukiokoulutukseen valmistavaan koulutukseen LUVAaan.

Näihin koulutuksiin tulokset tulevat 2.8.2019 alkaen ja hakijan on ilmoitettava opiskelijapaikan vastaanottamisesta viimeistään 16.8.2019.

JATKUVA HAKU AMMATILLISIIN KOULUTUKSIIN

Ammatilliset oppilaitokset järjestävät omia jatkuvia hakuja ympäri vuoden. Koulutukset löytyvät Opintopolusta ja oppilaitosten omilta verkkosivuilta.

Esimerkiksi : Etusivu/Luksia -> HAE KOULUTUKSEEN -> Tutkinnot ja koulutukset

è  etsi Lohjalla 08.08. merkinnällä päiväopetuksen koulutuksia. – Tänään 30.5. löytyi jo vapaita paikkoja:  kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnossa, pintakäsittelyalalla ja rakennusalalla talonrakentajana

 OPINTOPOLUN HAKUNEUVONTA

Puhelinneuvonta 029 533 1010  avoinna ainakin ti-to klo 9-11  neuvonta@opintopolku.fi   

JOS HALUAT VAIHTAA  oppilaitostasi/alaa VARMISTA ensin, että haluamassasi paikassa on TILAA. Peru yhteishaussa saamasi paikka VASTA  varmistuksen jälkeen.

 Olen koululla kesäkuussa monena päivänä, esimerkiksi 13.6. Voit jättää minulle tekstiviestin milloin vain. 0447446677 työ   ja   hanneleosterlund@gmail.com                 

                                                           Iloista elämää  ja kiitos kaikesta !